Gebruikersvoorwaarden

Gebruik van onze diensten

Wanneer u zich aanmeldt voor de diensten van Receptenmaker, vragen we u om enkele gegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om ervoor te zorgen dat uw recepten worden bewaard en op te vragen zijn via de Receptenmaker app en de Receptenmaker.com website.

Wij vragen om een gebruikersnaam en een emailadres, deze gegevens worden gebruikt om u een inlogmogelijkheid te geven. Uw emailadres wordt daarnaast gebruikt om u te informeren over Receptenmaker activiteiten, bijvoorbeeld wanneer we een nieuwsbrief versturen.

 

Privacyverklaring

Wij gaan zeer bewust en zorgvuldig om met uw privacy. Uw gegevens zijn enkel en alleen bestemd voor de Receptenmaker app en er worden geen gegevens verkocht danwel inzichtelijk gemaakt voor andere partijen dan Receptenmaker.

 

Opslaan van wachtwoorden

Wij slaan uw wachtwoord veilig op door de wachtwoorden te coderen waarbij we niet gebruik maken van oudere technieken als MD5 en SHA1. Wij gaan mee in de laatste technologieën en vinden dit zeer belangrijk.

 

Verdienmodel

Helaas is er geld voor nodig de app door te ontwikkelen en de server kosten te betalen.
Dit hebben we opgelost door in app aankopen in de app te bouwen, zo betaal je 2,29 per 100 recepten ruimte. Met de eerste aankoop unlock je ook nog eens de seizoenskalender en de kooktechnieken.

Het is onbeperkt mogelijk ruimte aan te schaffen.

 

Zijn er nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op via:

Info@receptenmaker.nl

Facebook.com/Receptenmaker

Of Chat met ons via Whatsapp

 

Maak een nieuw helpdesk ticket aan

Heb je een vraag en kan je hem niet in onze App uitleg vinden? Neem dan via hier contact met ons op, we proberen je binnen 24 uur een antwoord terug te sturen.

Sending

©2018  Receptenmaker app voor Apple & Android gerealiseerd door @Mobielbekeken

Log in with your credentials

Forgot your details?